U bent hier

Plenaire vergadering

donderdag 7 juli 2011, 14.00u

Samenstelling van de politieke fracties
De voorzitter

Dames en heren, de heer Sas van Rouveroij, fractievoorzitter van de Open Vld-fractie, en mevrouw Khadija Zamouri hebben mij per brief van 7 juli 2011 meegedeeld en bevestigd dat mevrouw Khadija Zamouri vanaf het moment van haar eedaflegging deel uitmaakt van de Open Vld-fractie van het Vlaams Parlement.

Dat was 24 uur lang onduidelijk. Dat is nu rechtgezet. Mevrouw Zamouri, daarmee zijn wij gerustgesteld, nu weten we tenminste van welke fractie u bent.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.