U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 6 april 2011, 14.00u

van Katrien Schryvers, Else De Wachter, Danielle Godderis-T'Jonck, Mieke Vogels, John Crombez, Tinne Rombouts en Peter Gysbrechts
1071 (2010-2011) nr. 1
De voorzitter

Voorstel tot spoedbehandeling

Dames en heren, met toepassing van artikel 46 van het Reglement van het Vlaams Parlement heeft de heer Caluwé bij motie van orde het woord gevraagd.

De heer Caluwé heeft het woord.

Ludwig Caluwé

Voorzitter, mag ik vragen een punt aan de agenda toe te voegen? Het gaat om het voorstel van resolutie betreffende de Buitenspeeldag, die trouwens vandaag plaatsvindt.

De voorzitter

Mevrouw Schryvers heeft het woord.

Voorzitter, dit voorstel van resolutie heeft betrekking op de overlast die door spelende kinderen wordt veroorzaakt.

De voorzitter

Vraagt nog iemand het woord? (Neen)

Dan zullen wij ons daarover straks uitspreken.

Het incident is gesloten.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.