U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 7 juli 2010, 14.00u

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

Actuele vragen
EVENTUEEL Voortzetting van de agenda van de morgenvergadering

vanaf 16.00 uur

Toegevoegd .
EVENTUEEL Hoofdelijke stemmingen over de actualiteitsmoties tot besluit van het op 7 juli 2010 gehouden actualiteitsdebat over de eedaflegging van twee Vlaamse ministers als lid van de Kamer van Volksvertegenwoordigers en de Senaat

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.