U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 30 juni 2010, 14.01u

Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Dames en heren, bij de regeling van de werkzaamheden hebben we afgesproken om een half uur te pauzeren. Dat is trouwens belangrijk vanuit het oogpunt van de volksgezondheid. Ik stel voor dat we de avondvergadering beginnen om 18.50 uur in plaats van om 19 uur. We pauzeren nu een half uur.

De vergadering is gesloten.

– De vergadering wordt gesloten om 18.20 uur.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.