U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 28 april 2010, 14.01u

Mededeling van de voorzitter
De voorzitter

Ik heb juist een sms gekregen die luidt als volgt: “Hallo, onze Karel is grote broer geworden. Jan is gisteren geboren en weegt 3,7 kilogram en is 49 centimeter groot. We stellen het wel. Groetjes, Vera Jans.” (Applaus)

Mevrouw Jans heeft dat ‘manneke’ een heel mooie voornaam gegeven: Jan.

Regeling van de werkzaamheden
van Pascal Smet, verslag door Jos De Meyer en Kathleen Helsen
202 (2009-2010) nr. 1

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.