U bent hier

Plenaire vergadering

donderdag 17 december 2009, 14.00u

Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Dames en heren, we zullen even schorsen, omdat een verkeerde tekst werd uitgedeeld naar aanleiding van de actualiteitsmotie van Open Vld.

De heer Gatz heeft het woord.

Sven Gatz

Mijnheer de voorzitter, ik wil gewoon duidelijk maken, zonder naar iemand een steen te willen werpen, dat we vanmorgen een juiste versie hebben ondertekend en als actualiteitsmotie hebben ingediend, maar er is bij de diensten iets mis gegaan. Het is nuttig om de juiste tekst aan de collega’s uit te delen.

De voorzitter

Dames en heren, we schorsen de vergadering.

– De vergadering wordt geschorst om 15.44 uur.

– De vergadering wordt hervat om 15.58 uur.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.