U bent hier

Plenaire vergadering

donderdag 17 december 2009, 14.00u

Verontschuldigingen
De voorzitter

Ik deel aan de vergadering mee dat er verontschuldigingen zijn ingekomen van de volgende leden:

Sonja Claes, Sophie De Wit, Tine Eerlingen, Dirk Peeters, Els Robeyns, Tinne Rombouts, Stefaan Sintobin, Griet Smaers, Johan Verstreken, Linda Vissers: gezondheidsredenen;

Mia De Vits, Filip Dewinter, Bart Martens, Jan Penris: ambtsverplichtingen;

Marleen Vanderpoorten, Luckas Van Der Taelen: familieverplichtingen.

Opening van de vergadering
Regeling van de werkzaamheden

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.