U bent hier

Plenaire vergadering

dinsdag 15 december 2009, 14.04u

Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Dames en heren, het is misschien leuk voor de statistieken dat er van het Vlaams Belang nog 4 op 21 leden aanwezig zijn, van de N-VA 4 op 16, van CD&V 1 op 31, van Open Vld 1 op 21, van LDD 2 op 8, van sp.a 1 op 19 en van Groen 0 op 7.

Ward Kennes

Mijnheer de voorzitter, u vergeet uzelf.

De voorzitter

Ik tel mezelf er niet bij omdat ik hier de hele dag geweest ben, sinds vanmorgen om 10 uur. Ik wil iedereen bedanken die het tot het einde heeft volgehouden, ook de minister-president en de twee ministers. Ik wens u allemaal een behouden thuiskomst.

Dames en heren, hiermee zijn we aan het einde gekomen van onze werkzaamheden voor vandaag.

We komen morgen om 10 en 14 uur opnieuw bijeen om onze agenda verder af te handelen.

De vergadering is gesloten.

– De vergadering wordt gesloten om 22.45 uur.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.