U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 25 juni 2008, 14.08u

van Erik Matthijs, Patrick De Klerck, André Van Nieuwkerke, Patrick Lachaert, Tinne Rombouts en Jan Peumans
1682 (2007-2008) nr. 1
De voorzitter

Hoofdelijke stemming

Dames en heren, aan de orde is de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie.

Stemming nr. 10

Ziehier het resultaat:

102 leden hebben aan de stemming deelgenomen; 98 leden hebben ja geantwoord; 4 leden hebben zich onthouden.

Dientengevolge neemt het Vlaams Parlement het voorstel van resolutie aan. De resolutie zal aan de Vlaamse Regering worden overgezonden.

De heer Tavernier heeft het woord.

Jef Tavernier

Mevrouw de voorzitter, ik heb mij onthouden, omdat ik vind dat zulke belangrijke dingen hier echt niet zo veel tijd in beslag moeten nemen in deze plenaire zitting.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.