U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 30 januari 2008, 14.00u

Mededeling van de voorzitter
De voorzitter

Dames en heren, ik heb een brief ontvangen van de heer Cordeel, waarin hij meldt dat hij met ingang van 1 februari 2008 zijn mandaat als Vlaams volksvertegenwoordiger neerlegt.

Mijnheer Cordeel, ik wens u namens de collega's te danken voor uw inzet in het Vlaams Parlement. Ik hoop dat u er de beste herinneringen aan overhoudt en wens u veel succes in alles wat u nog onderneemt. (Applaus)

Marc Cordeel

Ik zou iedereen willen bedanken, zowel het personeel als de collega's. Het was voor mij een rijke ervaring. Ik dank u. (Applaus)

van Kris Van Dijck, Carl Decaluwe, Margriet Hermans, Dany Vandenbossche, Bart Caron en Jos Stassen
1517 (2007-2008) nr. 1
van Kris Van Dijck, Carl Decaluwe, Margriet Hermans, Dany Vandenbossche, Bart Caron en Jos Stassen
1517 (2007-2008) nr. 1

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.