U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 7 februari 2007, 14.14u

Rouwhulde
De voorzitter

Dames en heren, we zijn allemaal getuige geweest van opnieuw zinloos geweld, dat afgelopen weekend in Oostende het leven heeft gekost aan een jongeman van achttien jaar, Bart Bonroy.

Er is reeds heel veel gepraat over dit schokkende feit en er zal nog veel worden gedebatteerd over de oorzaken van dergelijk gedrag en hoe we dit in de toekomst kunnen vermijden. Maar soms is er ook een moment om even te zwijgen en zich te bezinnen, uit respect voor het slachtoffer en zijn familie. Mag ik u vragen een minuut stilte in acht te nemen voor Bart Bonroy, die aanstaande zaterdag begraven wordt.

- De Vlaamse volksvertegenwoordigers nemen een minuut stilte in acht.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.