U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 31 januari 2007, 14.04u

Hulde
De voorzitter

Dames en heren, vandaag is het de laatste keer dat de heer Hubert Brouns de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement bijwoont als collega.

Zoals hij bekendmaakte, gaat hij zich volledig concentreren op zijn werk in Kinrooi. Hubert, beste collega, ik wil u uiteraard in persoonlijke naam, maar ook in naam van ons allen, danken voor uw inzet als parlementslid in het Vlaams Parlement. Ik wens u heel veel succes in de uitdaging die nog wacht. (Applaus)

Hubert Brouns

Inderdaad, mevrouw de voorzitter, dit is mijn laatste werkdag in het parlement. Ik ben de mensen die mij de kans gegeven hebben om, sinds 1991, ook parlementair werk te doen, heel dankbaar. Ik ben u als voorzitter dankbaar voor de tijd dat we elkaar hier hebben gekend, ook uw medewerkers uiteraard voor de goede hulp die we hebben gekregen. Maar ik ben ook heel dankbaar voor de grote vriendschap die ik ervaren heb van alle collega's, op alle banken. Ik hoop dat het u allemaal heel goed gaat. Ik dank u. (Applaus)

van Frans Peeters, Jos De Meyer, Jan Peumans, Joris Vandenbroucke, Jul Van Aperen en Bart Martens
923 (2005-2006) nr. 1
van Frans Peeters, Jos De Meyer, Jan Peumans, Joris Vandenbroucke, Jul Van Aperen en Bart Martens
923 (2005-2006) nr. 1

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.