U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 31 januari 2007, 14.04u

Hulde
De voorzitter

Dames en heren, vandaag is het de laatste keer dat de heer Hubert Brouns de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement bijwoont als collega.

Zoals hij bekendmaakte, gaat hij zich volledig concentreren op zijn werk in Kinrooi. Hubert, beste collega, ik wil u uiteraard in persoonlijke naam, maar ook in naam van ons allen, danken voor uw inzet als parlementslid in het Vlaams Parlement. Ik wens u heel veel succes in de uitdaging die nog wacht. (Applaus)

Hubert Brouns

Inderdaad, mevrouw de voorzitter, dit is mijn laatste werkdag in het parlement. Ik ben de mensen die mij de kans gegeven hebben om, sinds 1991, ook parlementair werk te doen, heel dankbaar. Ik ben u als voorzitter dankbaar voor de tijd dat we elkaar hier hebben gekend, ook uw medewerkers uiteraard voor de goede hulp die we hebben gekregen. Maar ik ben ook heel dankbaar voor de grote vriendschap die ik ervaren heb van alle collega's, op alle banken. Ik hoop dat het u allemaal heel goed gaat. Ik dank u. (Applaus)

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.