U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 31 januari 2007, 14.04u

Ingekomen stukken en mededelingen
De voorzitter

Dames en heren, de lijst met ingekomen stukken en mededelingen werd op de banken rondgedeeld. (Zie Parl. St. Vl. Parl. Decreetgeving - Ingekomen stukken en mededelingen 2006-2007, nr. 60/14)

Berichten van verhindering
Actualiteitsdebat over de spreiding in de tijd van het vrachtverkeer (Regl. art. 71) (Gewestaangelegenheid)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.