U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 21 juni 2006, 14.32u

Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Dames en heren, ik stel vast dat verschillende actuele vragen werden ingediend over de krijtlijnen voor de nieuwe beheersovereenkomst met de VRT. Met toepassing van artikel 82, punt 5, b, tweede lid, van ons Reglement stel ik voor om die actuele vragen om te vormen tot een actualiteitsdebat volgens artikel 71 van ons Reglement. Dat werd door mijn diensten ook meegedeeld aan de fracties en betekent dat er ook actualiteitsmoties ingediend kunnen worden.

Ik stel voor het actualiteitsdebat nu onmiddellijk te houden en de spreektijd vast te stellen op 15 minuten per fractie.

Is het Parlement het daarmee eens? (Instemming)

Het incident is gesloten.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.