U bent hier

De voorzitter

Aan de orde is de hoofdelijke stemming over het voorstel van decreet van de heren Norbert De Batselier en Francis Vermeiren houdende wijziging van diverse decreten, wat het statuut van de mandaathouders in de aan het Vlaams Parlement verbonden instellingen betreft.

- Het voorstel van decreet wordt, wat de gemeenschapsaangelegenheden betreft, eenparig door de 120 aanwezige leden en, wat de gewestaangelegenheden betreft, eenparig door de 114 aanwezige leden aangenomen.

van Johan Sauwens, Marnic De Meulemeester, Dany Vandenbossche, Herman Lauwers en Jan Peumans
381 (2004-2005) nr. 1
Regeling van de werkzaamheden

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.