U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 6 juli 2005, 14.04u

van Johan Sauwens, Marnic De Meulemeester, Dany Vandenbossche, Herman Lauwers en Jan Peumans
381 (2004-2005) nr. 1
De voorzitter

Aan de orde is het voorstel van decreet van de heren Sauwens, Vandenbossche, De Meulemeester, Lauwers en Peumans houdende wijziging van het kaderdecreet bestuurlijk beleid van 18 juli 2003.

De algemene bespreking is geopend.

Hubert Brouns

(verslaggever)

Ik verwijs naar het schriftelijke verslag.

De voorzitter

De algemene bespreking is gesloten.

Aan de orde is de artikelsgewijze bespreking van het voorstel van decreet van de heren Sauwens, Vandenbossche, De Meulemeester, Lauwers en Peumans houdende wijziging van het kaderdecreet bestuurlijk beleid van 18 juli 2003.

- De artikelen worden zonder opmerkingen aangenomen.

De artikelsgewijze bespreking is gesloten.

We zullen om 16 uur de hoofdelijke stemming over het voorstel van decreet houden.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.