U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 16 februari 2005, 14.31u

van Stefaan Sintobin, Roland Van Goethem, John Vrancken, Luk Van Nieuwenhuysen en Karim Van Overmeire
90 (2004-2005) nr. 2
De voorzitter

Aan de orde is de hoofdelijke stemming over de met redenen omklede motie van de heren Sintobin, Van Goethem, Vrancken, Van Nieuwenhuysen en Van Overmeire tot besluit van de in commissie besproken beleidsnota Toerisme 2004-2009.

De met redenen omklede motie wordt met 30 stemmen tegen 82 niet aangenomen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.