U bent hier

De voorzitter

Aan de orde is het verslag namens de Commissie voor Wonen, Stedelijk Beleid, Inburgering en Gelijke Kansen over het verzoekschrift over een tegemoetkoming aan particulieren die het slachtoffer zijn van een faling van bouwondernemingen.

Mevrouw Dominique Guns, verslaggever, verwijst naar het schriftelijke verslag.

Christian Verougstraete

(verslaggever) Ik verwijs naar het schriftelijke verslag.

Norbert De Batselier
De plenaire vergadering neemt akte van het commissieverslag (Instemming)
van Yves Leterme, verslag door Felix Strackx
108 (2004-2005) nr. 1
Wijziging van het statuut van het Lid van het Vlaams Parlement

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.