U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 26 januari 2005, 14.15u

van Norbert De Batselier, Joke Schauvliege, Marleen Vanderpoorten, Jan Peumans en Jos Stassen
134 (2004-2005) nr. 1
De voorzitter
De vergadering wordt hervat om 17.22 uur.

Aan de orde is de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie van de heer De Batselier, de dames Schauvliege en Vanderpoorten en de heren Peumans en Stassen betreffende de voorstellen en de algemene aanbevelingen uit het Jaarverslag 2003 van de Vlaamse Ombudsdienst.

Het voorstel van resolutie wordt, wat de gemeenschapsaangelegenheden betreft, eenparig door de 110 aanwezige leden, en wat de gewestaangelegenheden betreft, eenparig door de 104 aanwezige leden aangenomen.
Actualiteitsdebat over de financiering van de zorgverzekering (Gemeenschapsaangelegenheid)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.