U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 26 januari 2005, 14.15u

van Norbert De Batselier, Joke Schauvliege, Marleen Vanderpoorten, Jan Peumans en Jos Stassen
134 (2004-2005) nr. 1
De voorzitter
De vergadering wordt hervat om 17.22 uur.

Aan de orde is de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie van de heer De Batselier, de dames Schauvliege en Vanderpoorten en de heren Peumans en Stassen betreffende de voorstellen en de algemene aanbevelingen uit het Jaarverslag 2003 van de Vlaamse Ombudsdienst.

Het voorstel van resolutie wordt, wat de gemeenschapsaangelegenheden betreft, eenparig door de 110 aanwezige leden, en wat de gewestaangelegenheden betreft, eenparig door de 104 aanwezige leden aangenomen.
Actualiteitsdebat over de financiering van de zorgverzekering (Gemeenschapsaangelegenheid)

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.