U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 23 februari 2000, 14.34u

Persoonlijk feit
Luc Van den Brande

In 1993 hebben we het politieke onderdeel van het project Europa-Vlaanderen 2002 bepaald. We hebben de administratie daarover de nodige documenten bezorgd. Het is niet waar dat de ambtenaren niet betrokken zijn geweest bij het project. Verder moet een dergelijk project inderdaad geëvalueerd en geactualiseerd worden. Maar u schaft het af zonder iets nieuws in de plaats te stellen.

Minister-president Patrick Dewael

De verslagen van de administratie maken duidelijk dat Vlaanderen-Europa 2002 een soort fabrieksgeheim was. De ambtenaren wisten er niets over. Bovendien is er sprake van een geheimzinnige dubbele subsidiëring van VZW's. Het lijkt mij raadzaam dat de heer Van den Brande de kans grijpt om verder te zwijgen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.