U bent hier

De voorzitter

Gisteren werden bij motie van orde twee agendapunten toegevoegd aan de agenda van donderdag 16 december 1999, waaronder het voorstel van resolutie van de heer Van Rompuy c.s. betreffende het onderwijsakkoord van 1 december 1999.

Naderhand hebben de heren Vermeiren, Bossuyt, Sannen en Van Grembergen een voorstel van resolutie ingediend betreffende het op 13 december 1999 in plenaire vergadering gehouden debat over de financiering van de gemeenschappen en de gewesten (onderwijsakkoord).

Ik stel voor ook dat voorstel van resolutie rechtstreeks te behandelen in plenaire vergadering en aan de agenda van donderdag 16 december 1999 toe te voegen. (Instemming)

Dan is aldus besloten.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.