U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 5 mei 2004, 14.25u

van Kris Van Dijck, Luc Van den Brande, Stefaan Platteau, Patrick Hostekint, Flor Ory en Jan Roegiers
2087 (2003-2004) nr. 1
De voorzitter

Opnemen van de Balkanlanden op de lijst van prioritaire landen

Hoofdelijke stemming

De voorzitter : Aan de orde is de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie van de heren Van Dijck, Van den Brande, Platteau, Hostekint, Ory en Roegiers betreffende het opnemen van de Balkanlanden op de lijst van prioritaire landen voor het buitenlands beleid.

Het voorstel van resolutie wordt, wat de gemeenschapsaangelegenheden betreft, eenparig door de 116 aanwezige leden en, wat de gewestaangelegenheden betreft, eenparig door de 111 aanwezige leden

van Dirk De Cock, Stefaan Platteau, Dany Vandenbossche, Frans Ramon, Freddy Sarens en Jan Loones
2027 (2003-2004) nr. 1
van Ria Van Den Heuvel, Jan Roegiers, Carlo Daelman en Koen Helsen
2223 (2003-2004) nr. 1

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.