U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 5 mei 2004, 14.25u

De voorzitter

Dienstencheques voor kinderopvang

Hoofdelijke stemming

De voorzitter : Aan de orde is de hoofdelijke stemming over het ontwerp van decreet houdende de toekenning van dienstencheques voor kinderopvang.

Het ontwerp van decreet wordt, wat de gemeenschapsaangelegenheden betreft, met 84 stemmen tegen 31 bij 2 onthoudingen en, wat de gewestaangelegenheden betreft, met 81 stemmen tegen 29 bij 2 onthoudingen

Eric Van Rompuy

Ik heb een stemafspraak met de heer Francis Vermeiren.

Chris Vandenbroeke

De heer Jan Loones heeft een stemafspraak met de heer Didier Ramoudt. Aangezien de heer Loones nog niet aanwezig is, zal ik in zijn plaats deze stemafspraak volgen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.