U bent hier

André Denys

Ik vraag de spoedbehandeling voor het door iedereen ondertekende voorstel van resolutie met betrekking tot de toepassing van de wapenwetgeving.

De voorzitter

Is het parlement het daarmee eens? (Instemming) Dan stel ik voor dat we de bespreking van het voorstel van resolutie aanvatten, onmiddellijk na de bespreking van het voorstel van decreet houdende oprichting van een Vredesinstituut. (Instemming)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.