U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 21 april 2004, 9.28u

van Jef Van Looy, Erik Matthijs, Jan Laurys, Gerald Kindermans, Jos De Meyer en Gisèle Gardeyn-Debever
2242 (2003-2004) nr. 1
De voorzitter

Lozingsvoorwaarden voor mestverwerkinginstallaties

De voorzitter : Aan de orde is het voorstel van resolutie van de heren Van Looy, Matthijs, Laurys, Kindermans, De Meyer en mevrouw Gardeyn-De Bever betreffende de sectorale lozingsvoorwaarden voor mes

Jos Bex

De heer Jos Bex, verslaggever : Ik verwijs naar het schriftelijke verslag.

Jacques Timmermans

Dit voorstel van resolutie is het gevolg van een voorstel van decreet van dezelfde indieners. Het onderwerp werd in een hoorzitting ook vernoemd door verschillende belanghebbenden uit de landbouwsector. Na een amendement van de meerderheid bestaat er consensus over dit voorstel van resolutie.

Als voorzitter bedank ik al mijn collega's van de commissie voor Leefmilieu voor de prettige samenwerking. (Applaus bij CD&V, de VLD, sp·a, Groen! en VU&ID)

Norbert De Batselier

De bespreking is gesloten.

We zullen om 16 uur de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie houden.

van Veerle Declercq, Koen Helsen, Jan Van Duppen, Jan Roegiers en Trees Merckx-Van Goey
2184 (2003-2004) nr. 1
Regeling van de werkzaamheden

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.