U bent hier

Eric Van Rompuy

MOTIE VAN ORDE

Voorstel tot aanvulling van de agenda

De heer Eric Van Rompuy : Ik heb gisteren samen met enkele collega's een voorstel van resolutie ingediend over steun aan de actie van enkele Vlaams-Brabantse burgemeesters. Ik vraag de bespreking daarvan aan de agenda van vandaag toe te voegen.

De voorzitter

Ik stel voor dat we ons daarover uitspreken omstreeks 16 uur. (Instemming)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.