U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 17 december 2003, 14.10u

De voorzitter

Be­leidsbrief Binnenlandse Aangelegenheden en Stedenbeleid

De voorzitter : Aan de orde is de motie van aanbeveling vande heer Bart De Smet, mevrouw Anny De Maght-Aelbrecht en de heren Leo Peeters, Dirk Holemans, Dirk De Cock en Kris Van Dijck tot besluit van het debat in commissie over de be­leidsbrief Binnenlandse Aangelegenheden en Stedenbeleid. Be­leidsprioriteiten 2003-2004.

- De motie van aanbeveling wordt eenparig door de 111 aanwezige leden aangenomen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.