U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 10 december 2003, 13.56u

van Leo Peeters, Francis Vermeiren, Eloi Glorieux, Eric Van Rompuy en Etienne Van Vaerenbergh
1875 (2003-2004) nr. 1
De voorzitter

Ondersteuning van het actieplan van de Staten-Ge­­neraal van Burge­meesters en Schepenen Halle-Vilvoorde

Hoofdelijke stemming

De voorzitter : Aan de orde is de hoofdelijke stemming over het voor­stel van resolutie van de heren Leo Peeters, Francis Vermeiren, Eloi Glo­rieux, Eric Van Rompuy en Etien­ne Van Vaerenbergh ter on­der­steu­ning van het actieplan van de Sta­ten-Generaal van Burge­meesters en Schepenen Halle-Vilvoorde.

Het voorstel van resolutie wordt met 113 stemmen tegen 1 aangenomen.

van Mieke Van Hecke, Leo Peeters, Jos Stassen, Herman Lauwers en André Denys
1871 (2003-2004) nr. 1
Regeling van de werkzaamheden

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.