U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 22 oktober 2003, 13.57u

Aanpassing van het personeelsstatuut van het Algemeen Secretariaat
De voorzitter

Bespreking en stemming

De voorzitter : Aan de orde is de aanpassing van het personeelsstatuut van het Algemeen Secretariaat.

De bespreking is geopend.

Anny De Maght-Aelbrecht

Mevrouw Anny De Maght-Aelbrecht, secretaris : Het gaat over een kleine aanpassing, die dringend nodig is om misverstanden bij het personeel te vermijden. We vragen dat de schrapping wordt goedgekeurd.

De voorzitter

De bespreking is gesloten.

Mag ik aannemen dat de aanpassing van het personeelsstatuut van het Al­ge­meen Secretariaat eenparig is aangenomen? (Instemming)

De vergadering wordt geschorst om 15.28 uur.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.