U bent hier

De voorzitter

MET REDENEN OMKLEDE MOTIE

Bestemming van het gebied Solterheide in Meeuwen-Gruitrode

Verdaging

De voorzitter : Aan de orde is de hoofdelijke stemming over de met redenen omklede motie van de heer Sauwens tot besluit van de op 18 september 2003 door de heer Johan Sauwens in commissie gehouden interpellatie tot de heer Dirk Van Mechelen, Vlaams minister van Financiën en Begroting, Ruimtelijke Ordening, Wetenschappen en Technologische Innovatie, over de bestemming van het gebied Solterheide in Meeuwen-Gruitrode.

Eric Van Rompuy

Ik vraag de stemming met 1 week uit te stellen aangezien de heer Sauwens momenteel op dienstreis is.

De voorzitter

Is het parlement het daarmee eens? (Instemming)

van Ludo Sannen, Gilbert Van Baelen, André Van Nieuwkerke en Dirk De Cock
1619 (2002-2003) nr. 1
Regeling van de werkzaamheden

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.