U bent hier

De voorzitter

Aan de orde is de hoofdelijke stemming over de met re­de­nen omklede motie van de heren Roegiers, Helsen en Dael­­man en me­vrouw Van Den Heuvel tot besluit van de op 1 juli 2003 door mevrouw Merckx-Van Goey, de heer Roegiers en me­vrouw Dillen in commissie ge­houden in­terpellaties tot me­vrouw Byttebier, Vlaams mi­nis­ter van Welzijn, Gezondheid en Ge­lijke Kansen, respectievelijk over het tekort aan en de subsidiëring van neu­trale ont­moe­tings­ruim­tes voor ge­schei­den ouders en hun kinderen, over de toekomst van de neu­­trale ont­moetingsruimtes voor gescheiden ou­ders en hun kinde­ren en over de financiering van de neu­trale ont­moe­tings­ruimtes voor ge­scheiden ouders en hun kin­de­ren.

De met redenen omklede motie wordt met 65 stemmen tegen 22 bij 31 onthoudingen aangenomen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.