U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 4 juni 2003, 14.13u

Brief van de minister-president
De voorzitter

Ik ontving vandaag een brief van minister-president Dewael. Deze brief luidt als volgt: Op 5 juni 2003 zal ik de eed afleggen als lid van de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Gelet op het feit dat deze functie onverenigbaar is met het ambt van minister-president ingevolge artikel 59 paragraaf 3 van de bijzondere wet van 8 augustus 1980, bied ik u hierbij mijn ontslag aan en dit met ingang van 5 juni 2003. Ik houd eraan u en de leden van het Vlaams Parlement te danken voor de samenwerking van de afgelopen jaren. Met oprechte groet.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.