U bent hier

De voorzitter

Verwijzing naar commissie

Aan de orde is het verslag namens de Commissie voor Onderwijs, Vorming en Wetenschapsbeleid over het verzoekschrift over de uitstapregeling voor onderwijzers geboren in 1947.

De heer Lucien Suykens, verslaggever, verwijst naar het schriftelijke verslag.

De heer Luc Martens, verslaggever, verwijst naar het schriftelijke verslag.

De voorzitter heeft een brief gekregen met bezwaren tegen het verslag. Op verzoek van de commissie voor Onderwijs wordt dit verzoekschrift daarom opnieuw verwezen naar de commissie.

Is het parlement het daarmee eens? (Instemming)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.