U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 14 mei 2003, 10.00u

van Norbert De Batselier, Ludwig Caluwé, Dirk Holemans, Francis Vermeiren en Sven Gatz, verslag door Leo Peeters
1638 (2002-2003) nr. 1
De voorzitter

Algemene bespreking

Aan de orde is het voorstel van decreet van de heren De Batselier, Caluwé, Holemans, Vermeiren en Gatz houdende wijziging van het decreet van 19 juli 2002 houdende controle op de regeringsmededelingen.

De algemene bespreking is geopend.

De heer Leo Peeters, verslaggever, heeft zopas al verslag uitgebracht.

De algemene bespreking is gesloten.

De voorzitter

Artikelsgewijze bespreking

Aan de orde is de artikelsgewijze bespreking over het voorstel van decreet van de heren De Batselier, Caluwé, Holemans, Vermeiren en Gatz houdende wijziging van het decreet van 19 juli 2002 houdende controle op de regeringsmededelingen.

  • De artikelen worden zonder opmerkingen aangenomen.

De artikelsgewijze bespreking is gesloten.

We zullen om 16 uur de hoofdelijke stemming over het voorstel van decreet houden.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.