U bent hier

De voorzitter

VOORSTEL VAN RESOLUTIE

Telewerken in Vlaamse administratie en Vlaamse openbare instellingen

Hoofdelijke stemming

Aan de orde is de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie van mevrouw Ceysens en de heer Laverge betreffende het opzetten van experimenten inzake deeltijds telewerken in de Vlaamse administratie en in de Vlaamse openbare instellingen.

- Het voorstel van resolutie wordt, wat de gemeenschapsaangelegenheden betreft, eenparig door de 105 aanwezige leden en, wat de gewestaangelegenheden betreft, eenparig door de 101 aanwezige leden, aangenomen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.