U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 12 juni 2002, 14.00u

van Veerle Heeren, Brigitte Grouwels, Luc Martens, Gilbert Vanleenhove en Jos De Meyer
579 (2000-2001) nr. 1
De voorzitter

Hoofdelijke stemming

Aan de orde is de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie van mevrouw Heeren, mevrouw Grouwels en de heren Martens, Vanleenhove en De Meyer betreffende het gelijkekansenbeleid binnen het onderwijs.

Het voorstel van resolutie wordt met 95 stemmen bij 17 onthoudingen aangenomen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.