U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 8 mei 2002, 14.00u

van Veerle Declercq, Jos Stassen, Jan Laurys, Jacques Laverge, Robert Voorhamme en André-Emiel Bogaert, verslag door Frans De Cock
975 (2001-2002) nr. 1
De voorzitter

Hoofdelijke stemming

Aan de orde is de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie van mevrouw Declercq en de heren Stassen, Laurys, Laverge, Voorhamme en Bogaert betreffende de invoering van een Handvest van de Werkzoekende.

- Het voorstel van resolutie wordt, wat de gemeenschapsaangelegenheden betreft, eenparig door de 94 en, wat de gewestaangelegenheden betreft, eenparig door de 92 aanwezige leden aangenomen.

van Isabel Vertriest, Patrick Lachaert, Bruno Tobback en Jos Bex, verslag door Jacky Maes
782 (2000-2001) nr. 1
van Robert Voorhamme, André Denys, Johan Malcorps en Jos Bex, verslag door Marc Cordeel
1040 (2001-2002) nr. 1

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.