U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 12 december 2001, 10.00u

van Jos Stassen, Robert Voorhamme, Marc van den Abeelen, Herman Lauwers en Johan Malcorps, verslag door Isabel Vertriest en Jos De Meyer
949 (2001-2002) nr. 1
Jos Stassen

Ik vraag de spoedbehandeling van het voorstel van resolutie dat ik samen met de heren van den Abeelen, Lauwers, Voorhamme en Malcorps heb ingediend in verband met de toepassing van Europese richtlijnen ter compensatie van grote infrastructuurwerken in de Wester- en de Zeeschelde. Ik stel voor om dit voorstel van resolutie te koppelen aan de bespreking van het voorstel van decreet over het Deurganckdok.

Eric Van Rompuy

Het gaat om een technisch en complex dossier, dat eigenlijk eerst in de commissie zou moeten worden behandeld. Daarom vraag ik een stemming over de spoedbehandeling van dit voorstel van resolutie.

De voorzitter

Aangezien er nog weinig leden aanwezig zijn, stel ik voor om over deze aangelegenheid te stemmen bij de bespreking van het voorstel van decreet over het Deurganckdok.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.