U bent hier

De voorzitter

Hoofdelijke stemming

Aan de orde is de hoofdelijke stemming over de met redenen omklede motie van mevrouw Becq, mevrouw Grouwels en mevrouw Van Cleuvenbergen tot besluit van de op 18 oktober 2001 door mevrouw Becq en mevrouw Grouwels in commissie gehouden interpellaties tot mevrouw Vogels, Vlaams minister van Welzijn, Gezondheid en Gelijke Kansen, respectievelijk over de invoering van de zorgverzekering en over de organisatie van de zorgverzekering in Brussel.

Sonja Becq

Omdat wij begaan zijn met een goede zorgverzekering proberen we in deze motie een aantal belangrijke accenten te leggen.

  • De met redenen omklede motie wordt met 46 stemmen tegen 65 niet aangenomen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.