U bent hier

In de kijker

Begrotingscontrole 2021

De plenaire vergadering bespreekt de ontwerpen van decreet tot aanpassing van de begroting 2021. De begrotingsaanpassing heeft als doel de gegevens uit de oorspronkelijke begrotingsopmaak te controleren en actualiseren om budgettaire marges en tekorten preventief op te sporen. Zo kunnen tijdige corrigerende maatregelen worden getroffen.

 

Video

Agenda

Begrotingen - Beraadslagingen
Ontwerpen van decreet - Beraadslagingen
van de Vlaamse Regering
827 (2020-2021) nr. 1
Gemeenschapsaangelegenheid
Beraadslaging
van de Vlaamse Regering
828 (2020-2021) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Beraadslaging

Voorstel van decreet – Beraadslaging

Verzoekschrift – Verslag

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.