U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 16 juni 2021, 14.05u

Voorzitter
Samenstelling van de commissies

Wijzigingen onder de vaste en plaatsvervangende leden

Dames en heren, voor de CD&V-fractie zijn

in de Commissie voor Algemeen Beleid, Financiën, Begroting en Justitie de heer Stijn De Roo als vast lid vervangen door de heer Koen Van den Heuvel en de heer Koen Van den Heuvel als plaatsvervangend lid vervangen door de heer Stijn De Roo en

in de Commissie voor Leefmilieu, Natuur, Ruimtelijke Ordening en Energie de heer Koen Van den Heuvel als vast lid vervangen door de heer Stijn De Roo.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.