U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 12 mei 2021, 14.00u

Voorzitter
Commissie voor Algemeen Beleid, Financiën, Begroting en Justitie

Verkiezing van de tweede ondervoorzitter

Dames en heren, bij mail van 5 mei 2021 draagt de N-VA-fractie de heer Arnout Coel voor als tweede ondervoorzitter van de Commissie voor Algemeen Beleid, Financiën, Begroting en Justitie, ter vervanging van mevrouw Sarah Smeyers, die geen vast lid meer is.

Vraagt iemand hierover het woord? (Neen)

Aangezien het aantal kandidaten overeenstemt met het aantal toe te wijzen plaatsen, verklaar ik de heer Arnout Coel verkozen tot tweede ondervoorzitter van de Commissie voor Algemeen Beleid, Financiën, Begroting en Justitie.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.