U bent hier

In de kijker

Voortzetting agenda middagvergadering

Diverse nooddecreten en voorstellen van resolutie

De plenaire vergadering behandelt via de spoedprocedure diverse dringende voorstellen van decreet en resolutie rechtstreeks in de vergadering. (windturbines, taxisector, jeugddelinquentierecht, luchthaven Zaventem)

Video

Verslag

Opening van de vergadering
Verontschuldigingen
Voorstel tot verlenging en verduidelijking van bepaalde modaliteiten van het coronaouderschapsverlof voor het statutair personeel van het Algemeen Secretariaat van het Vlaams Parlement en van de Vlaamse Ombudsdienst
Regeling van de werkzaamheden

Agenda

EVENTUEEL

Voortzetting van de agenda van de middagvergadering

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.