U bent hier

Voorstel tot spoedbehandeling

Dames en heren, met toepassing van artikel 50 van het Reglement van het Vlaams Parlement heeft de heer Björn Rzoska bij motie van orde het woord gevraagd.

De heer Rzoska heeft het woord.

Voorzitter, ik zou bij motie van orde willen vragen om een voorstel van resolutie over enkele noodzakelijke aanpassingen in de projectoproep rond zomerscholen bij hoogdringendheid op de agenda te plaatsen.

Ik dacht al dat u het vergeten was. Dat is misschien de reden waarom mevrouw Meuleman hier daarnet binnenkwam?

Voorzitter, ik ben met allerlei andere dingen bezig geweest. U wilt het niet weten. (Gelach)

Eigenlijk toch wel, mijnheer Rzoska. (Gelach)

Vindt u het goed dat we ons straks uitspreken over uw voorstel tot spoedbehandeling? (Instemming)

Het incident is gesloten.

Regeling van de werkzaamheden
Regeling van de werkzaamheden

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.