U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 13 november 2019, 14.04u

Voorzitter
Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie

Verkiezing van de tweede ondervoorzitter

Dames en heren, bij mail van 12 november 2019 draagt de N-VA-fractie de heer Andries Gryffroy voor als tweede ondervoorzitter van de Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie, ter vervanging van de heer Axel Ronse.

Is het parlement het hiermee eens? (Instemming)

Dan verklaar ik de heer Andries Gryffroy verkozen tot tweede ondervoorzitter van de Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie.

Verontschuldigingen
Ingekomen documenten en mededelingen

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.