U bent hier

Plenaire vergadering

maandag 23 september 2019, 14.02u

Voorzitter
Regeling van de werkzaamheden

Dames en heren, hiermee zijn we bijna aan het einde gekomen van onze werkzaamheden voor vandaag.

Maar eerst misschien toch nog een dienstmededeling. We hadden het er al een paar keer over: overmorgen, woensdag, komt de Commissie ad hoc bijeen. Daarvoor zijn 44 vragen en 2 interpellaties ingediend. Na overleg met de diensten bleken een 10-tal vragen onontvankelijk, maar er blijven er dus nog heel wat over. Ik zou vandaag dan ook al aan de vraagstellers willen vragen om hun vragen wat in te korten, want als je alle teksten na elkaar leest, denk ik niet dat we daar woensdag door geraken. Ik zou dus willen vragen dat iedereen zijn vragen nog eens opnieuw bekijkt, wat inkort en de inleidende beschouwingen zo beknopt mogelijk houdt.

We komen in principe opnieuw bijeen op woensdag 2 oktober 2019 om 14 uur.

De vergadering is gesloten.

– De vergadering wordt gesloten om 15.27 uur.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.