U bent hier

Plenaire vergadering

maandag 23 september 2019, 14.02u

Voorzitter
Regeling van de werkzaamheden

Dames en heren, hiermee zijn we bijna aan het einde gekomen van onze werkzaamheden voor vandaag.

Maar eerst misschien toch nog een dienstmededeling. We hadden het er al een paar keer over: overmorgen, woensdag, komt de Commissie ad hoc bijeen. Daarvoor zijn 44 vragen en 2 interpellaties ingediend. Na overleg met de diensten bleken een 10-tal vragen onontvankelijk, maar er blijven er dus nog heel wat over. Ik zou vandaag dan ook al aan de vraagstellers willen vragen om hun vragen wat in te korten, want als je alle teksten na elkaar leest, denk ik niet dat we daar woensdag door geraken. Ik zou dus willen vragen dat iedereen zijn vragen nog eens opnieuw bekijkt, wat inkort en de inleidende beschouwingen zo beknopt mogelijk houdt.

We komen in principe opnieuw bijeen op woensdag 2 oktober 2019 om 14 uur.

De vergadering is gesloten.

– De vergadering wordt gesloten om 15.27 uur.

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.