U bent hier

Plenaire vergadering

zaterdag 13 juli 2019, 11.02u

Voorzitter
Mededeling van de voorzitter

Collega’s, als ik het goed heb, komt de Vlaamse Regering nog een keer samen voor het reces. Een van de mogelijkheden is dat wij, als Vlaams Parlement, dan ook even de pauzeknop indrukken, maar dat spreken we maandag met elkaar af.

Intussen nogmaals dank u wel. Ik wens u een fijn en ontspannend weekend toe en ik beveel daarbij graag de Vlaamse kust aan. Dank u wel. (Applaus)

Onderzoek van de geloofsbrieven en eedaflegging
Politieke fracties

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.