U bent hier

Plenaire vergadering

dinsdag 18 juni 2019, 14.32u

Voorzitter
Regeling van de werkzaamheden

Dames en heren, onmiddellijk aansluitend op de plenaire vergadering wordt u, samen met uw gasten, verwacht in De Schelp op verdieping -2 voor een receptie.

Hiermee zijn we aan het einde gekomen van onze werkzaamheden voor vandaag.

Voor de verdere afhandeling van onze agenda stel ik voor het bepalen van datum en uur van de volgende plenaire vergadering aan het Uitgebreid Bureau over te laten.

Geen bezwaar? (Instemming)

De vergadering is gesloten.

– De vergadering wordt gesloten om 15.42 uur.

Oprichting van een commissie ad hoc

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.