U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 24 april 2019, 14.12u

Voorzitter
Mededeling van de voorzitter
De voorzitter

Collega’s, ik heb nog een dienstmededeling. Bakker Emmerix uit Vroenhoven, een deelgemeente van Riemst, is u ongetwijfeld wel bekend. Dat is een van de beste bakkers tussen Tongeren en Maastricht. Hij is zo blij dat ik stop als voorzitter, dat hij gebak heeft gemaakt uit marsepein en biscuit. Dat wordt u aangeboden in het Koffiehuis. Smakelijk! (Applaus)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.