U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 24 april 2019, 14.12u

Voorzitter
Mededeling van de voorzitter
De voorzitter

Ik heb daarnet aangekondigd dat er gebak is. Ik vind dat degenen die dat hebben gemaakt, de heer en mevrouw Emmerix-Swennen, die boven in de hoek op de tribune zitten, daarvoor een applaus verdienen. (Applaus)

Wanneer men honderd kilometer aflegt om gebak naar hier te brengen, dan getuigt dat toch van een grote motivatie. Het gebak is alleen bedoeld voor de volksvertegenwoordigers, niet voor de ministers. (Gelach. Opmerkingen van minister Hilde Crevits)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.